The below-listed investment products are being offered in Finland. To comply with all relevant regulations in the best possible way, the content on these product pages is in Finnish.Tarjoamme useita merkittävän korkotuoton sijoitustuotteita

Sijoita Mashiin

Profit Max

Profit Max on pitkäkestoisin ja suurimman korkotuoton antava joukkovelkakirjalainamme. Saat 4.6.2023 erääntyvälle sijoitukselle 9,00 prosentin vuosikoron. Tämä tuote soveltuu pitkään kertyvästä ja säännöllisestä tuotosta kiinnostuneelle.

LUE LISÄÄ
Sijoita Mashiin

Profit Plus

Profit Plus on kestoltaan hieman Profit Maxia lyhyempi, mutta tarjoaa silti huomattavan korkotuoton. 30.5.2022 erääntyvälle sijoitukselle saat 8,25 prosentin vuosikoron.

LUE LISÄÄ
Invest in Mash

Profit

Profit on keskipitkä sijoitustuote, jolla keräät nopeassa ajassa kohtuullisen tuoton. Tarjoamme 30.5.2021 erääntyvälle sijoitukselle 7,50 prosentin vuosikoron. Lue lisää, jos olet kiinnostunut maltillisemmasta sitoumuksesta, mutta haluat silti tuntuvan hyödyn.

LUE LISÄÄ
Invest in Mash

Cash Manager 60

Cash Manager 60 on ketterä joukkovelkakirjalaina, joka antaa vapauden lyhyt- tai pitkäkestoiseen sijoitukseen. Saat 60 päivän lunastusoikeudella 3,50 prosentin vuosikoron. Sijoitus on voimassa toistaiseksi, ja voit pyytää takaisinmaksua koska tahansa 60 päivän varoitusajalla.


LUE LISÄÄ
Invest in Mash

Cash Manager 31

Kaikkein joustavimmalla sijoitustuotteellamme kerrytät tuottoa juuri haluamasi ajan. Nopealla 31 päivän lunastusoikeudella tarjoamme 3,15 prosentin vuosikoron. Saat varoillesi jatkuvaa tuottoa ja päätät itse sijoituksesi keston.


LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä

Keskustelemme mielellämme lisää tarjoamistamme joukkovelkakirjalainoista.

Ota yhteyttä suoraan haluamaasi edustajaamme tai täytä lomake sivun lopussa.

OTA YHTEYTTÄ

Pitkäaikainen kokemus

Viimeisen seitsemän vuoden aikana olemme laskeneet liikkeeseen kymmeniä arvo-osuusmuotoisia joukkovelkakirjalainoja, jotka ovat kaikki toimineet moitteettomasti ja olemme palkinneet sijoittajamme täsmällisillä korkojen- ja pääoman takaisinmaksuilla. Olemme keränneet avoimista joukkovelkakirjalainoista faktalistan, mistä selviävät korko, maturiteetti ja ISIN –koodi tänne.

Olemme luotettava kumppani

Olemme toimineet yli 10 vuotta läheisessä yhteistyössä sijoittajiemme kanssa, avoimesti ja luotettavasti. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 34,5 miljoonaa euroa, omat pääomat 63,6 miljoonaa euroa ja taseen loppusumma 266,9 miljoonaa euroa (Luvut: konsolidoidut 2018 pro forma). Kaikkien joukkovelkakirjalainojemme liikkeeseenlaskija on Mash Group Oyj, joka on Mash-konsernin emoyhtiö. Lisätietoja Mash Group Oyj:stä löydät täältä. Vuoden 2018 vuosikertomus tilintarkastettuine taloustietoineen on saatavilla täältä.

Taloudellinen kehitys (Pro-Forma)

Liikevaihto
Taseen loppusumma
Liikevoitto
Oma pääoma

Sijoituksen liittyy myös riskejä

Tämä joukkovelkakirjalaina ei ole talletus, tai talletuksen kaltainen tuote, eikä sillä ole talletussuojaa. Sillä ei ole myöskään luottolaitostoiminnasta ja annetun lain (610/2014, muutoksineen) mukainen vaadittaessa takaisin maksettava velkasitoumus, vaan arvopaperimarkkinalain 746/2012 muutoksien mukainen arvopaperi ja luottolaitostoiminnasta annetun lain 2:2 mukaan sallittua takaisin maksettavien varojen hankintaa. Sijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski ja tehdyn sijoituksen arvo voi nousta tai laskea, eikä historiallinen tuotto ole tae tulevasta kehityksestä. Tutustu tarkemmin riskeihin täältä.

Joukkovelkakirjalaina tarjotaan merkittäväksi vähintään 100 000 euron merkintähinnalla. Laina on täten arvopaperimarkkinalain (746/2012, muutoksineen) 4 luvun 3.1§:n 3) -kohdan mukaisen esitteen julkistamista koskevan poikkeuksen piirissä. Joukkovelkakirjasta ei tästä johtuen laadita arvopaperimarkkinalain ja/tai Esitedirektiivin (2003/71/EY) tarkoittamaa ohjelmaesitettä tai muuta esitettä. Lainalle ei tässä vaiheessa haeta pörssilistausta. Arvopapereita tarjotaan ainoastaan Suomessa.

Tietoa Mashista

Mash on ollut fintech-innovaatioiden etulinjassa jo vuodesta 2007. Hyödynnämme kehittyneitä algoritmejamme, koneoppimista ja automatisoitua alustaamme toimittaaksemme huippuluokan maksuratkaisuja sadoilletuhansille asiakkaille joka päivä. Rakennamme tulevaisuutta, jossa teknologia auttaa meitä jokaista, tehden maksamisesta sujuvaa ja joustavaa. Mash on yksi FinTech50 listatuista yrityksistä. Arvopaperimarkkinalain edellyttämät yhtiöitä ja arvopapereita koskevat tiedot löytyvät täältä.

Helsinki Fintech Farm            FinTech2018            ISM            Microsoft Gold Partner

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti

Täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen hyväksyt tietojesi tallentamisen. Tietojasi käytetään vain yhteydenottoon joukkovelkakirjalainaan liittyen.


cs
YHTEYSTIEDOT:

Puh: +358 10 217 1001
Sähköposti: investor@mash.com


YHTEYSHENKILÖT:

Oscar Eklöf
oscar.eklof@mash.com

Samuli Korpinen
samuli.korpinen@mash.com

Jonas Hemming
jonas.hemming@mash.com

Mika Mäenpää
mika.maenpaa@mash.com

Osoite:
Mash Group Oyj, PL 978 (Pohjoisesplanadi 35-37), 00101 Helsinki, Finland