Merkittävä korkotuotto sijoituksellesi

Tuottoa kassavaroille

Onko sinulla tai edustamallasi yrityksellä positiivinen ongelma: yli 100 000 euroa varoja, joiden tuotto on nolla tai jopa negatiivinen? Meillä on ratkaisu: Uusi arvo-osuusmuotoinen Cash Manager –joukkovelkakirjalaina. Siihen sijoittamalla saat lyhyellekin sijoituksellesi merkittävän korkotuoton (3,15 % vuodessa). Sijoitus ei ole määräaikainen, vaan voimassa toistaiseksi. Voit pyytää joukkovelkakirjalainan takaisinmaksua kokonaan tai osittain, milloin tahansa vähintään kuukauden (31 päivää) varoitusajalla, ilman mitään kuluja. Sijoitusaikana maksamme korkotuottoa pankkitilillesi joka kuukausi. Kiinnostuitko?


OTA YHTEYTTÄ

Cash Manager

Korko 3,15 % p.a.
Koron maksu kuukausittain
Käsittelykulut 0 €
a) Lunastusoikeus (velkakirjan haltija)
b) Lunastusoikeus (Mash)
31 pv ilmoituksesta

milloin tahansa, ilmoituksesta
Lunastuskulut 0 €
Kuvaus Arvo-osuusmuotoinen joukkovelkakirjalaina lunastusoikeudella
ISIN-koodi FI4000384052
Talletussuoja ei
puzzle

Suunniteltu yhdessä sijoittajien kanssa

Cash Manager –tuotteen suunnitteluvaiheessa olemme haastatelleet yli sataa sijoittajaa ja selvittäneet heidän sijoitustarpeitaan. Tyypillisesti sijoittajat pitävät merkittävää osaa varoistaan käteisenä hyvää sijoituskohdetta etsiessään. Usein sijoittajalla tiedossa päivämääräkin, tyypillisesti muutaman kuukauden päässä, jolloin varoja tiettyyn projektiin tai sijoitukseen tarvitaan. Tämä selvitystyö – yhdessä sijoittajien kanssa – on johtanut Cash Manager –tuotteen syntymiseen.

Pitkäaikainen kokemus

Viimeisen seitsemän vuoden aikana olemme laskeneet liikkeeseen kymmeniä arvo-osuusmuotoisia joukkovelkakirjalainoja, jotka ovat kaikki toimineet moitteettomasti ja olemme palkinneet sijoittajamme täsmällisillä korkojen- ja pääoman takaisinmaksuilla. Olemme keränneet avoimista joukkovelkakirjalainoista faktalistan, mistä selviävät korko, maturiteetti ja ISIN –koodi tänne.

Olemme luotettava kumppani

Olemme toimineet yli 10 vuotta läheisessä yhteistyössä sijoittajiemme kanssa, avoimesti ja luotettavasti. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 34,5 miljoonaa euroa, omat pääomat 63,6 miljoonaa euroa ja taseen loppusumma 266,9 miljoonaa euroa (Luvut: konsolidoidut 2018 pro forma). Kaikkien joukkovelkakirjalainojemme liikkeeseenlaskija on Mash Group Oyj, joka on Mash-konsernin emoyhtiö. Lisätietoja Mash Group Oyj:stä löydät täältä. Vuoden 2018 vuosikertomus tilintarkastettuine taloustietoineen on saatavilla täältä.

Taloudellinen kehitys (Pro-Forma)

Liikevaihto
Taseen loppusumma
Liikevoitto
Oma pääoma

Sijoituksen liittyy myös riskejä

Cash Manager ei ole talletus, tai talletuksen kaltainen tuote, eikä sillä ole talletussuojaa. Cash Manager ei ole myöskään luottolaitostoiminnasta ja annetun lain (610/2014, muutoksineen) mukainen vaadittaessa takaisin maksettava velkasitoumus, vaan arvopaperimarkkinalain 746/2012 muutoksien mukainen arvopaperi ja luottolaitostoiminnasta annetun lain 2:2 mukaan sallittua takaisin maksettavien varojen hankintaa. Sijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski ja tehdyn sijoituksen arvo voi nousta tai laskea, eikä historiallinen tuotto ole tae tulevasta kehityksestä. Tutustu tarkemmin riskeihin täältä.

Joukkovelkakirjalaina tarjotaan merkittäväksi vähintään 100 000 euron merkintähinnalla. Laina on täten arvopaperimarkkinalain (746/2012, muutoksineen) 4 luvun 3.1§:n 3) -kohdan mukaisen esitteen julkistamista koskevan poikkeuksen piirissä. Joukkovelkakirjasta ei tästä johtuen laadita arvopaperimarkkinalain ja/tai Esitedirektiivin (2003/71/EY) tarkoittamaa ohjelmaesitettä tai muuta esitettä. Lainalle ei tässä vaiheessa haeta pörssilistausta. Arvopapereita tarjotaan ainoastaan Suomessa.

Tietoa Mashista

Mash on ollut fintech-innovaatioiden etulinjassa jo vuodesta 2007. Hyödynnämme kehittyneitä algoritmejamme, koneoppimista ja automatisoitua alustaamme toimittaaksemme huippuluokan maksuratkaisuja sadoilletuhansille asiakkaille joka päivä. Rakennamme tulevaisuutta, jossa teknologia auttaa meitä jokaista, tehden maksamisesta sujuvaa ja joustavaa. Mash on yksi FinTech50 listatuista yrityksistä. Arvopaperimarkkinalain edellyttämät yhtiöitä ja arvopapereita koskevat tiedot löytyvät täältä.

FinTech2018            ISM

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti

Täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen hyväksyt tietojesi tallentamisen. Tietojasi käytetään vain yhteydenottoon Cash Manager -joukkovelkakirjalainaan liittyen.


cs
YHTEYSTIEDOT:

Puh: +358 10 217 1001
Sähköposti: investor@mash.com


YHTEYSHENKILÖT:

Oscar Eklöf
oscar.eklof@mash.com

Samuli Korpinen
samuli.korpinen@mash.com

Osoite:
Mash Group Oyj, PL 978 (Pohjoisesplanadi 35-37), 00101 Helsinki, Finland